Teambuilding & Friskvård

 

Funderar ni över en teambuildande aktivitet till företaget? Till kick-offen, konferensen, företagsfesten? Eller friskvård för era anställda? 

 

 

Cantilena_varen_2011.jpg

Körsång som teambuilding fungerar toppen. Det ledde till många skratt, go stämning och gemenskap. Du gjorde ett strålande jobb. Positiv, trygg och med ett smittande leende. - Deltagare i körworkshop på Sveriges Radio (hösten 2012)

 

 

Körsång är ett utmärkt medel för att utveckla lagarbete och kommunikation, och dessutom ett sätt att skapa kreativitet, inlevelseförmåga och motivation. Genom musik kan jag hjälpa er att få en friskare personal, påverka sjukfrånvaron och öka trivseln på ert företag. Och alla kan vara med – även de som bara sjunger i duschen eller i bilen för sig själva! Körsång som friskvård är dessutom avdragsgillt! Jag leder också övningar i avslappning och kroppskännedom, där målet är att ge verktyg till självhjälp.

 

Jag kan göra kortare inslag på allt från 20-60 minuter, halv- eller heldag eller regelbundet återkommande insatser på ert företag. I samråd mer er skapar jag det körevent som passar just er.

 

Välkomna att höra av er för mer information och offert!

Har aldrig upplevt sådan entusiasm och inlevelse på något seminarium tidigare, snyggt jobbat! - Deltagare i körworkshop på Sveriges Radio (hösten 2012)

 

 

Kortare inslag

En explosiv happening på allt från 20-60 minuter beroende på ert övriga schema under dagen. Varför inte som en överraskning för era anställda? Den här aktiviteten passar bra som en gruppstärkande bensträckare eller som middagsunderhållning.

 

Pris

1.600-4.000 kr + moms + resa. Jag innehar F-skattsedel och fakturerar. Priset är en riktlinje.

 

Halv- eller heldag

Här finns många varianter att välja mellan. Vi kan t.ex. dela upp sällskapet i två grupper (eller fler) och öva på varsin sång som sedan framförs i ett litet mini-körslag. Eller så jobbar vi tillsammans fram en egen företagslåt. Allt är möjligt!

 

Pris

Halvdag: 4-6.000 kr + moms + resa. Heldag: 7-10.000 kr + moms + resa. Jag innehar F-skattsedel och fakturerar. Priset är en riktlinje.

 

Regelbundna insatser

Företagskör eller annan långsiktig aktivitet. Jag erbjuder körverksamhet m.m. på ert företag för era anställda som en del i ert friskvårdsarbete. Inga förkunskaper behövs eller speciellt utrustade lokaler. Jag kommer till er och bedriver kontinuerlig verksamhet eller gör punktinsatser under året beroende på era önskemål. Instrument och material har jag med mig.

 

Prisexempel

10 x 45 minuter: 15.000 kr + moms + resor.  Jag innehar F-skattsedel och fakturerar. Priset är en riktlinje.

Min Musik, Sångsolist & musiker, Underhållning & event, Färdiga konsertupplägg, Teambuilding & friskvård, Sång- och pianolektioner, Körinspiration, Stämövningsmaterial, Kompositör & låtskrivare

Kontakta mig
Telefon:
070 - 244 78 88
E-mail: info@jennymichanek.se

Design och utveckling av: Earcraft AB