Underhållning & Event

  • Mingel- / Lounge- / Cocktailmusik
  • Fest- / Dansmusik
  • Konsert

Rätt musikunderhållning för rätt tillfälle!

Jag erbjuder musikunderhållning till er fest eller kundträff. Jag kan hjälpa er att hitta rätt musik till rätt events – något som kanske inte alltid är så lätt. Jag har sjungit och spelat och ordnat musikunderhållning både till privata sammanhang som bröllop och fester samt för föreningar/företag vid olika events i många års tid, och har därigenom fått en gedigen erfarenhet av detta och en repertoar som spänner över de flesta musikstilar.

Jag har också jobbat med många andra kompetenta musiker och har ett nätverk som möjliggör allt från duo till hel orkester. Det skapar goda förutsättningar för att kunna sätta samman en musikalisk lösning för de flesta typer av events.

Välkomna att höra av er för mer information!

Nedan några exempel på hur det kan låta!

Jenny Michanek. Foto: Mats Lundin.

Thank you for the music

Text & Musik: Benny Adersson / Björn Ulvaeus.

Faith

Text & Musik: George Michael.

 

Mingel / Lounge / Cocktail

Musik / sång som passar till mingel, middag, lounge och bar. Kan även byggas ut med flera musiker och /eller sångare. Stil och repertoar efter era önskemål.

Fest

Jag kan sätta ihop ett härligt band som spelar en blandad repertoar av dansvänliga låtar med stor variation. Hur stort bandet ska vara och vad vi ska spela bestämmer ni. Eller vill ni kanske att jag leder en allsångsafton?

Konsert

Jag kan erbjuda er konserter av varierade slag. Allt ifrån mig och ett piano till större band / sånggrupp eller hel kör. Det finns också färdiga konsertupplägg ni kan boka.

Pris

Priset varierar naturligtvis beroende på tidsåtgång och antal musiker, men lägsta pris är 3.000 kr mot faktura. Då ingår en timmas underhållning av mig och jag har med mig instrument och högtalaranläggning. Resekostnader tillkommer.
Tjänsten är momsbefriad. Jag innehar F-skattesedel.

Design och utveckling av: Earcraft AB