Sångsolist & musiker

Jag är flitigt engagerad för solosång i många sammanhang - stora som små - och är alltid mycket uppskattad. En fördel är att jag kan sjunga i många stilar, vilket möjliggör variation med en och samma solist. Förutom konserter så har jag lång erfarenhet av att sjunga vid vigslar, dop och begravningar och har en stor repertoar för sådana tillfällen. Dessutom spelar jag både piano, dragspel och orgel och kan ackompanjera både mig själv och andra.

 

Jenny Michanek sjunger vid vigsel i Åre / Duved.
När Jenny spelar är hon totalt närvarande. Hon har en imponerande musikalisk bredd. Vi visste att vi kunde lita på att hon skulle leverera ljuv musik när vi seglade in i äktenskapets hamn. - Ulla Romild / Anders Frank

Jag ger dig min morgon

Text: Fred Åkerström. Musik: Tom Paxton.

 

Vigsel, dop, begravning

Det är oerhört hedrande att få sjunga och musicera vid de stora högtiderna i människors liv, vilket jag tar på största allvar. Jag samråder med er så att er viktiga stund blir precis det ni vill att den ska vara. Normalt brukar det vara 2-3 sång- / musikinslag vid dessa tillfällen, men en del vill ha mycket mer och en del vill ha mindre. Hör av er och berätta om just era önskemål! Ingenting är omöjligt.

Pris

Ordinarie pris är 2.000 kr mot faktura vid vigsel och begravning och 1.500 kr vid dop. I detta ingår allt utom resekostnader. Jag tar med mig piano och högtalaranläggning vid behov. Priset är en riktlinje.

Vid vigsel är det vanligt att jag sjunger både vid vigselakten och vid mingel (upp till en timma) och då är priset 5.000 kr inklusive allt. Jag kan också ordna med annan underhållning vid själva mottagningen. Priset varierar beroende på bl.a. tidsåtgång, förberedelser, antal musiker - hör av er med era önskemål så kan jag ge er ett förslag!

Tjänsten är inte momspliktig. Jag innehar F-skattesedel.

Tack för att du valt så vackra musikstycken som du framförde med underbar röst och inlevelse. Allt bidrog till ett fint och ljust minne för oss mitt i all sorgen. - Inger Lidberg

Konsert

Behöver ni en sångsolist som rör sig smidigt i de flesta genrer? Pianomusik / pianoackompanjemang? Eller rentav orgel? Jag har stor erfarenhet av att sjunga och spela i inte minst kyrkor. Hör av er med era önskemål!

Pris

Priset varierar naturligtvis beroende på vad ni önskar att jag ska göra, men lägsta pris är 1.600 kr mot faktura. Tjänsten är inte momspliktig. Jag innehar F-skattesedel.

Jenny Michanek. Konsert i Härnösands domkyrka.
Design och utveckling av: Earcraft AB