Kompositör & Låtskrivare

Jag komponerar och arrangerar i många stilar och för många olika sättningar. Musik till föreställning och film, enstaka sånger/musikstycken och hela verk.

Enstaka sånger/musikstycken

En annorlunda bröllops- eller doppresent. En sång som svetsar samman arbetslaget. 50-årspresenten till den som har allt. Eller ett minne över en älskad bortgången.

Vi kommer att ha flera samtal om vad ni vill att sången/musiken ska återspegla och vilken stil den ska ha. Ni har givetvis sista ordet inför slutresultatet.

Nedan några exempel på hur det kan låta.

Vigsel: Tycker Om Dig

Begravning: Själarnas Möte (Till Kjell)

 

Pris

5.000 kr + moms. Om ni vill ha alla rättigheter till låten blir priset dock högre.

Föreställnings- & filmmusik

Gäller det en föreställning eller filmmusik ingår jag självklart i produktionen och för en regelbunden dialog med er. Hör av er med era tankar, så ser vi om det "klickar"!

Intro (ur föreställningen Kallad - om längtan)

Nu när det är för sent (ur Kallad - om längtan)

 

Kallad - om längtan

Kallad – om längtan är mitt första beställningsverk. Det är en föreställning som handlar om en sådan längtan som inte går att förbise. En längtan som bränner och skaver och, som, om den inte förverkligas, lämnar ett stort tomrum i ens själ.

Foto: Anna Sivertsson

Föreställningens jag är en kvinna som känner kallet att bli präst i en tid då hon inte tillåts det av kyrkan. När hon sedan tillåts av kyrkan, så finner hon att det finns andra hinder – såväl yttre som inre.

Även om det rent konkret handlar om denna kvinna, så handlar det på ett djupare plan om alla människors inre starka längtan, vilken den än må vara. Vi har fått oerhört stark respons på denna föreställning, som vi framfört runtom i framförallt Jämtland hittills. Vi vill gärna sprida den vidare över landet, så välkommen att boka oss närhelst det kan passa.

Föreställningen är skriven av och framförs av mig och Karin Härjegård. Karin har skrivit de oerhört berörande texterna, som jag sedan tonsatt. Den skrevs till 50-årsjubiléet 2008 av Kyrkomötets beslut att låta även kvinnor vigas till präster.

Jag ville gärna skriva något om min mormor inför jubileet, skriva något på något vis. Nu blev det en musikföreställning, och det känns väldigt roligt. Tack Jenny att du tog dig an att tonsätta mina texter! - Karin Härjegård
You must install Adobe Flash to view this content.
Design och utveckling av: Earcraft AB