Körinspiration

Ny inspiration till kören? Avslappnat och lekfullt och med mycket fokus på kroppsmedvetenhet. Eller behöver ni hjälp inför en konsert?

Jag har sysslat med körsång sedan barnsben och redan i tonåren fick jag prova på att leda kör, då jag visade både intresse och talang för det. Sedan har diverse musikutbildningar och arbete ”på fältet” följt, och jag har genom åren lett många körer med olika åldersspann och på många olika nivåer – från ”alla-kan-sjunga”-körer till avancerade sångensembler med professionella sångare. Dessutom har jag gästat många körer för att ge ny inspiration eller jobba utifrån ett speciellt tema.

Gemensamt för allt körarbete jag bedriver är en osviklig tilltro till människans lust och förmåga till sång. Den lusten och förmågan är gemensam för människor över hela jorden och i mina ögon finns inga rätt eller fel med sång – det handlar om att hitta ett uttryck. Alla har ett behov att uttrycka sig och kan göra det i en tillåtande miljö. Att sjunga tillsammans är ett fantastiskt sätt att få uttrycka sig utan att fokus hamnar på en enskild individ. Med ledning från en som har experimenterat med rösten i hela sitt liv och entusiastiskt hjälper andra att experimentera blir det dessutom väldigt kul!

Pris

Halvdag: 4-6.000 kr + moms + resa. Heldag: 7-10.000 kr + moms + resa. Jag innehar F-skattsedel och fakturerar. Priset är en riktlinje.

Design och utveckling av: Earcraft AB