Färdiga konsertupplägg

Det finns färdiga konsertupplägg och konstellationer som ni kan boka.

Rättvisorraettvisor_bild_mindre.jpeg

En konsert med inspirerande och utmanande toner och ord om en hållbar värld. Vi är alla individer, men också del i ett större sammanhang, en global värld, där vi påverkar och påverkas. Vad är rättvist, vad är hållbart - och vad kan vara vår del i det hela? Låt dig insprireras och utmanas av två röster, musik och tankar!

Medverkande:
Jenny Michanek
Angelika Lindahl

Mer information

Pris

6.ooo kr + resa. Priset är en riktlinje. Tjänsten är ej momspliktig. Vi innehar F-skattsedel.

Björn & Benny Tribute

Ett program bestående av sånger ur Chess och Kristina från Duvemåla. Stefan B Nilsson, piano, och Katarina Åhlén, cello, spelar till min sång. Går även att få med större kompband.

Inte jag (ur Chess)

Musik: Benny Andersson / Björn Ulvaeus Text: Lars Rudolfsson.

Pris

9.ooo kr + resa för grunduppställningen. Tjänsten är ej momspliktig. Vi innehar F-skattsedel.

Kören Cantilena

Jag är fast dirigent för kören Cantilena. Cantilena är en blandad kör som sjunger nästan allt - från klassiskt till pop och jazz. Vi gör stora konserter och små evenemang och kan ställa upp med kort varsel. Kören kan förutom att ge konserter även komma som ett kortare inslag i ett event eller som stödsångare vid en allsångsafton eller liknande.

Cantilenakören Östersund 2012

Tillsammans - en interaktiv julkonsert

Några av Jämtlands mest anlitade musiker ger er en oförglömlig julmusikstund. Som en uppesittarkväll (fast den kan vara på dagen också), som ett café, som en storfamiljssamling.....

Tillsammans - en interaktiv julkonsert.

Tillsammans är en julkonsert som vill få alla besökare att känna sig delaktiga i att skapa julstämningen. Genom enkla tilltag där publiken får chans att medverka så hoppas vi att alla kan känna delaktighet i skapandet av stämningen i konserten. Vi erbjuder publiken att önska sånger, göra enkla pyssel och sjunga med i våra sånger. Allt är utan krav, med en inbjudande hand till lek och samhörighet. Det är vad vi tycker att julen handlar om och den känslan vill vi att publiken ska ha när de går från konserten.

 

Musikmässigt är det en varierad konsert med både folkvisa, klassiskt, jazz, carols och mycket mer framfört såväl solistiskt som i stämmor. Upplägget gör den mycket lämplig för café-/restauranglokaler eller lobby/bar, fast det går naturligtvis att anpassa den för andra sammanhang.

 

Medverkande:
Den fasta ensemblen består av Jenny Michanek och Angelika Lindahl. Övriga två artister anlitas från säsong till säsong.

 

Pris

10.000 kr + resa. Priset är en riktlinje. Tjänsten är ej momspliktig. Vi innehar F-skattsedel.

Design och utveckling av: Earcraft AB